13 december 2008

Die Keure sponsort Sociaalrecht Blog

door Koen Nevens

Een leuk eindejaarsgeschenk voor Sociaalrecht Blog: de juridische uitgeverij Die Keure heeft besloten deze blog te sponsoren, waarvoor uiteraard - in naam van mezelf en alle andere auteurs - onze oprechte dank.

De opmerkzame lezer zal misschien al hebben ontdekt dat onder 'weblinks' nu ook een link naar het Tijdschrift voor Sociaal Recht werd geplaatst. Het betreft weliswaar enkel de bestelpagina voor het tijdschrift, maar deze blog zal voortaan werk maken van het kenbaar maken van de inhoudstafels van dit tijdschrift. De inhoudstafel kan ook rechtstreeks bekomen worden door in te schrijven op de nieuwsbrief van Jurisquare.

In de toekomst zal via deze blog ook ruchtbaarheid worden gegeven aan nieuwe publicaties in het sociaal recht die bij uitgeverij Die Keure worden uitgegeven, al dan niet vergezeld door een eigen bespreking van het werk.

Ondertussen blijft Sociaalrecht Blog openstaan voor andere sponsors, en die hoeven - zoals ondertussen misschien ten onrechte wordt gedacht - echt niet per se gevestigd te zijn in de schone stede Brugge.

Geen opmerkingen: